Articole instant

Articolele instant se postează cu un simplu click, sunt publicate imediat pe prima pagină şi în secţiunea de articole instant dar nu beneficiază de posibilitatea de a posta comentarii şi aprecieri precum la articolele normale.

Opinii şi sugestii

Pentru a posta o opinie sau o sugestie apăsaţi pe unul din careurile goale de mai jos, sau pe un text publicat.
vezi toate

Poem electric

Pentru a posta un vers apasă butonul Adaugă vers de mai jos.

Poem electric

Intr-un loc, intr-un timp
Unde sufletul ma-mbata
Caut intr- o noapte-adanca
Lumina ce-a fost odata
Si-am ajuns pe un plai verde

Adaugă vers

Toon of the day

Clipul zilei

Leana Mail

https://www.leana.ro

Serviciu romănesc de poştă electronică. Trimite şi primeşte mesaje de tip e-mail. Postează mesaje şi linkuri pentru cercul de cunoştinţe. Postările de pe pagina personală pot fi vizualizate doar de contactele din lista de contacte, dar pot fi făcute oricând publice printr-o apăsare de buton, şi invers, din modul public trecute în modul privat. Postează mesaje, articole, linkuri şi anunţuri vizibile întregii comunităţi. Toate postările, şi articolele de ştiri pot primi comentarii şi calificative de plus sau minus. Postează gratuit anunţuri. Conversaţii de tip chat cu utilizatorii site-ului. Publicare de ştiri de pe pagina personală. Ştirile sunt publicate exclusiv de utilizatorii serviciului Leana. Articolele sunt organizate pe localităţi şi ţări crescând astfel gradul de relevanţă şi utilitate al acestora. Orice utilizator Leana poate fi şi un redactor de ştiri.

Tcell - Transfer de fişiere

https://www.tcell.ro

2Gb maxim per fişier, maxim 10 încărcări la 24h, stocare 24/48 ore, confirmare descărcare (e-mail), descărcare cu cheie (parolă), transfer securizat HTTPS, anunţare destinatari (e-mail, maxim 5), număr nelimitat de descărcări, ştergere automată după expirare, nu necesită cont, 500Gb Shared FilePool, fără limită de bandă. Dimensiunea maximă a fişierelor este de 2Gb. Fişierele sunt stocate pentru maxim 24 de ore în mod implicit, sau 48 de ore opţional. Fişierele pot fi de asemenea stocate în mod public sau privat. În modul privat destinatarul primeşte o cheie pentru a descărca fişierul, cheie ce este trimisă automat pe adresa de e-mail, sau direct de către expeditor. Cheia (o parolă de 6 caractere generată automat) este obligatorie, la fel ca şi numele exact al fişierului, pentru a descărca fişierele stocate în mod privat.

Rahanopolis Radio

http://www.rahanopolis.ro

Radio online Bucureşti. Emite muzica bună.

x
Acest website utilizeaza cookies. Continuarea navigării reprezintă acceptul dumneavoastră asupra folosiri cookie-urilor.
Accept